fredag den 16. september 2011

Demokratiet har talt... Om jeg så er enig eller ej Jaaaa så var det jo i går der var valg! Og imens jeg sidder her i lokale 16 og spiser min kage, tænker jeg over hvordan valgaftenen i går i virkeligheden var.

Selvom alle målinger sagde at man ville se den Røde blok have stort flertal fra starten, var det slet ikke det vi så i går. Vi så i går at det slet ikke var så ligetil at se hvem der ville vinde og jeg, som sad og bed neglene ned til albuerne af bar spænding, var fuld af håb for at den Blå blok ville nå at hale ind på og vinde over Rød blok. 

Så da mandaterne i går aftes stod til 88 Blå blok og 87 Rød blok jublede jeg indeni! Dog var der en del af mig der vidste at det nok ikke var Blå bloks valg denne gang. Især da de Københavnske stemmer og Grønland/Færøernes stemmer løb ind, så var løbet kørt, og Rød blok havde vundet valget.....

Selvom det nok ikke kommer til at være noget jeg kan mærke i min hverdag og mange af mine venner kan komme med "fornuftige" argumenter for hvorfor Rød blok skal vinde, og selvom den Socialistiske idé er meget sympatisk i teorien, så græder jeg indeni ved tanken om at Socialdemokraterne altid skal have Enhedslisten med på deres forslag for at kunne få flertal.. 

Og lige en ting til, jeg vl bare lige påpege at Villy Søvndal skal være udenrigsminister (http://www.youtube.com/watch?v=S9zGWf7yiEI) og Ole Sohn skal være skatteminister (http://da.wikipedia.org/wiki/Ole_Sohn) - det kommer til at være pinligt at være dansker (folk vil ikke kunne forstå hvad Villy siger), og det kommer ikke til at kunne betale sig at arbejde længere (skatten kommer til at blive sat forfærdeligt op nu hvor det er en tidligere kommunist der skal være skatteminister).

Nu er der jo nok ikke tvivl hos jer længere om at jeg støtter Blå blok, men selvom jeg er skuffet over hvad danskerne valgte i denne omgang, er det jo i bund og grund det vi har valgt i demokratiet, og demokratiet er noget jeg respekterer. 

Så selvom det går imod alle mine idéer og grundprincipper, og jeg sikkert kommer til at fortryde denne udtalelse senere, vil jeg respektere mine landsmænds samlede beslutning og prøve at give Rød blok en chance og se hvad der sker!

Og bare rolig Lars vi skal nok få nøglerne til Danmark tilbage!

Over and out.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar